POLITIKA PRIVATNOSTI

Ova Politika privatnosti pruža detaljan pregled načina prikupljanja, korišćenja i zaštite vaših ličnih podataka prilikom korišćenja kursa „Safir metoda““ (u daljem tekstu „Kurs“). Molimo vas da pažljivo pročitate ovu Politiku privatnosti pre početka korišćenja Kursa. Pristupanjem i korišćenjem Kursa, izražavate svoj potpuni pristanak i saglasnost sa uslovima ove Politike privatnosti.

PRIKUPLJANJE PODATAKA

Prikupljanje ličnih podataka podrazumeva sakupljanje i obradu informacija koje se odnose na vas kao pojedinca. Ovi podaci mogu uključivati:

 • Podaci o registraciji ili kupovini: To obuhvata informacije koje ste nam pružili prilikom registracije na našu platformu ili prilikom kupovine kursa. Ovo može uključivati vaše ime, prezime, adresu e-pošte, telefonski broj i adresu za naplatu.
 • Informacije o upotrebi kursa: Ovo su podaci koji se odnose na vašu interakciju sa kursom, kao što su vreme pristupa, trajanje pristupa, pregledane stranice i materijali.
 • Tehničke informacije o vašem uređaju i internet konekciji: Ovi podaci se odnose na karakteristike vašeg uređaja i vaše internet konekcije, kao što su IP adresa, vrsta uređaja, operativni sistem i vrsta pregledača.

Sakupljanje ovih informacija omogućava nam da pružimo bolje usluge i personalizovaniji doživljaj korisnicima.

UPOTREBA PODATAKA

Koristimo prikupljene lične podatke na sledeće načine:

 • Kreiranje naloga i omogućavanje pristupa kursu: Vaše lične informacije koristimo kako bismo vam omogućili kreiranje naloga na našoj platformi i pristupanje kursevima.
 • Obrađivanje kupovine i izdavanje računa: Vaše podatke koristimo kako bismo obradili vašu kupovinu i izdali vam odgovarajući račun za kupljene kurseve ili usluge.
 • Pravljenje korisničke podrške i komunikacija u vezi sa kursevima: Koristimo vaše podatke kako bismo vam pružili podršku korisnicima i komunicirali s vama u vezi sa kursevima, odgovarajući na vaša pitanja i pružajući potrebne informacije.
 • Poboljšavanje kurseva i internet stranice: Analiziramo prikupljene podatke kako bismo razumeli kako koristite naše kurseve i internet stranicu, što nam pomaže da ih poboljšamo i prilagodimo vašim potrebama i preferencijama.
 • Zaštita naših prava, imovine i prava drugih korisnika: Vaše podatke koristimo kako bismo zaštitili naša prava, imovinu i interese, kao i prava, imovinu i interese drugih korisnika naše platforme. Ovo može uključivati sprečavanje prevare, zloupotrebe ili drugih nezakonitih aktivnosti.

DELJENJE LIČNIH PODATAKA

Ne prodajemo, iznajmljujemo niti delimo vaše lične podatke sa trećim stranama, osim u sledećim situacijama:

 • Prilikom pružanja usluga u vezi sa kursom: U određenim slučajevima, možemo deliti vaše lične podatke sa trećim stranama kako bismo obezbedili pružanje usluga u vezi sa kursevima. To može uključivati obradu plaćanja, isporuku materijala ili pružanje tehničke podrške. U tim situacijama, zahtevamo od trećih strana da koriste vaše podatke samo u svrhe za koje su nam povereni i da ih čuvaju u skladu sa važećim zakonima o zaštiti podataka.
 • Kada je to zakonom propisano ili radi zaštite interesa: Možemo deliti vaše podatke kada je to zakonom propisano ili kada smatramo da je to neophodno radi zaštite naših prava, imovine ili bezbednosti, kao i prava, imovine ili bezbednosti drugih korisnika ili trećih strana. Ovo može uključivati situacije gde je deljenje podataka neophodno radi sprečavanja prevara ili drugih nezakonitih aktivnosti

ZAŠTITA LIČNIH PODATAKA

Kako bismo zaštitili vaše lične podatke, primenjujemo sve relevantne tehničke i organizacione mere . Ove mere uključuju sveobuhvatne pristupe kako bismo sprečili neovlašćeni pristup, korišćenje, gubitak ili oštećenje vaših podataka. Ipak, važno je napomenuti da, iako preduzimamo ove mere, ne možemo garantovati potpunu sigurnost vaših podataka tokom prenosa putem interneta ili njihovog skladištenja na našim serverima. U slučaju da saznamo o bilo kakvom neovlašćenom pristupu vašim ličnim podacima, obavestićemo vas u skladu sa važećim zakonima o zaštiti podataka. Naš cilj je da održimo visok nivo sigurnosti i zaštite vaših podataka u svakom trenutku.

KOLAČIĆI

Naša internet stranica koristi kolačiće kako bi unapredila vaše korisničko iskustvo i omogućila vam pristup Kursu. Kolačići su male tekstualne datoteke koje se čuvaju na vašem uređaju dok pregledavate našu internet stranicu. Oni omogućavaju da se vaše aktivnosti na internetu prate i pamte, što nam pomaže da personalizujemo vaše iskustvo i prilagodimo naše usluge vašim potrebama.

Važno je napomenuti da imate opciju da podesite svoj internet pregledač da odbije kolačiće. Međutim, treba imati na umu da ovo može uticati na funkcionalnost naše internet stranice i vaš pristup Kursu. Odbijanje kolačića može ograničiti neke funkcije i mogućnosti koje naša platforma pruža. Stoga je preporučljivo da prilagodite postavke pregledača u skladu sa vašim preferencijama i potrebama kako biste osigurali najbolje moguće iskustvo tokom korišćenja naše internet stranice

VAŠA PRAVA

U skladu sa važećim zakonima o zaštiti podataka, imate određena prava u vezi sa vašim ličnim podacima. To uključuje sledeće:

 • Imate pravo da zatražite pristup vašim ličnim podacima koje čuvamo, kao i da zatražite ispravku ili brisanje podataka koji su netačni ili više nisu relevantni.
 •  Imate pravo da zahtevate ograničenje obrade vaših ličnih podataka ili da se usprotivite takvoj obradi u određenim situacijama.
 • Imate pravo na prenosivost vaših ličnih podataka
 • Ako se obrada vaših ličnih podataka zasniva na vašoj saglasnosti, imate pravo da tu saglasnost povučete u bilo kom trenutku.

Za ostvarivanje ovih prava, možete nas kontaktirati putem e-maila ili na drugi način naveden u našoj politici privatnosti ili uslovima korišćenja.

IZMENA POLITIKE PRIVATNOSTI

Zadržavamo pravo da povremeno izmenimo našu Politiku privatnosti. Sve promene će stupiti na snagu odmah po objavljivanju izmenjene Politike na našoj internet stranici. Preporučujemo vam da redovno proveravate ovu Politiku kako biste bili obavešteni o eventualnim izmenama. Vaša kontinuirana upotreba naše internet stranice nakon objavljivanja takvih promena smatraće se vašim prihvatanjem izmenjene Politike privatnosti.